regio
Een regiotaxi in Nijmegen kunt u dag en nacht bestellen bij Stertax. Wij verzorgen al jaren het taxivervoer in de hele regio Nijmegen. Dat betekent dat wij niet alleen dienst doen als regiotaxi in Nijmegen zelf, maar ook uw vervoerder zijn voor taxiritten buiten de stad. Bij ons heeft u altijd te maken met betrouwbare en goed opgeleide chauffeurs die u veilig en snel naar de plaats van bestemming vervoeren.

Aangenaam vervoer in de hele regio

Onze nette en comfortabele auto’s zijn een garantie voor zeer aangenaam vervoer in de hele regio. Doordat wij een 0 euro instaptarief hanteren, kunt u voor een zeer aantrekkelijke prijs eenvoudig profiteren van luxe taxivervoer in Nijmegen en omgeving.

Snel ter plaatse

De regiotaxi is voorzien van airconditioning en is zowel door de week als in het weekend dag en nacht beschikbaar. Hiervoor kunt u ons 24 uur per dag en zeven dagen per week bereiken. Wij zorgen er vervolgens voor dat binnen zeer korte tijd de regiotaxi in Nijmegen ter plaatse is om u het juiste vervoer te bieden.

Maak direct een afspraak

Zelfs tijdens feestdagen staan de chauffeurs van ons flexibele taxibedrijf voor u klaar. Wanneer u ruim van te voren de regiotaxi bestelt, bent u altijd verzekerd van het gewenst vervoer op de afgesproken tijd. Bel nu meteen naar 024 – 373 33 03 en maak een afspraak.

Deel dit

More...